sezam-doors logo

Motori za kapije

Krilne kapije

Izrađujemo krilne kapije sa motorima na daljinski, montiramo motore na već postojeće kapije. Daljinski upravljači su kvalitetni i dugotrajni. Sa obzirom na dugogodišnje iskustvo u radu automatizacije kapija, odlučili smo se za opremu fabrike BENINCA, PROTECO i TECNOAUTOMAZIONE iz Italije. Ovi proizvodi su odgovarajućeg kvaliteta po prihvatljivim cenama. Garancija od 24 meseci je dovoljan dokaz za pouzdanost mehanike i automatike. Postoje više vrsta motora od zavisnosti širine, težine i načina pričvršćivanja krila.


Klizne kapije

Izrađujemo klizne kapije na daljinski, montiramo motor na već postojeće kapije. Daljinski upravljači su kvalitetni, dugotrajni. Sa obzirom na dugogodišnje iskustvo u radu automatizacije kapija, odlučili smo se za opremu fabrike BENINCA, PROTECO i TECNOAUTOMAZIONE iz Italije. Ovi proizvodi su odgovarajućeg kvaliteta po prihvatljivim cenama. Garancija od 24 meseci je dovoljan dokaz za pouzdanost mehanike i automatike.

Postoje više vrsta motora od zavisnosti širine, težine i načina pričvršćivanja kapije.


Rampe

Kako se u gradovima sve više povećava saobraćaj automobila, parkiranje postaje sve veći problem. Glavna uloga rampi je stalna kontrola, pružanje bezbednosti vlasnicima automobila, udobnost garantovanog parking mesta za stanare i njihovim gostima.